Telefoon: 0523-270002
Mobiel: 06-22213032 of 06-55079408

Mail: info@dierenpensiondedriehoek.nl
banner2
Online reserveren
Reserveer gemakkelijk en snel
via ons online reservering systeem
reservering driehoek

 

Let op! Vanaf heden nemen wij geen nieuwe, ongecastreerde reuen ouder dan 1 jaar meer aan!

Het pension voor de honden is opgedeeld in 6 verschillende compartimenten. Dit is uniek!
Vanuit de centrale gang is elke afdeling apart te bereiken zodat het meer rust onder de honden creëert.

Elke afdeling beschikt over 6 ruime, goed geventileerde binnen kennels met vloerverwarming en voldoende daglicht. In de winter warm en in de zomer koel. Hieraan zitten even grote overdekte buitenkennels en vanuit de buitenkennels kunnen ze naar de speelweiden achter en aan de zijkant van het pension. Er zijn meerdere speelweiden (17), de meesten met zand. De speelweiden aan de zijkant van het pension, liggen allemaal in de schaduw. Om alle andere speelweiden hebben we struiken/bomen gepland en schaduwdoeken boven de speelweiden gehangen. De speelweiden beschikken over een vers water systeem.

.

 

Honden zijn sociale dieren. In de speelweiden kunnen ze bij mooi weer, gedurende de hele dag samen spelen, ravotten. Dit gebeurd onder toezicht van een van ons. Uiteraard zorgen wij wel voor voldoende rust momenten (denk aan pups en oude honden) en dat de juiste honden qua grootte/leeftijd/gedrag zich in groepjes of alleen een ieder op zijn of haar manier naar hartelust kan vermaken. Wij houden ervan om de honden zoveel als mogelijk buiten te hebben. 

We hebben in de grootste speelweiden ook speeltoestellen gerealiseerd, waar de meeste honden dol op zijn en hierop goed de energie kwijt kunnen raken!

Rondom het pension is alles voorzien van zeer goed hekwerk en aan aandacht zal het hen niet ontbreken. Voor de nachten zoeken wij altijd, indien mogelijk, een slaapmaatje uit dat is wel zo gezellig! In een enkel geval wordt uw hond alleen geplaatst. Dit kan komen omdat de hond misschien oud, onlangs geopereerd of niet sociaal is. 

Als de hond wordt gebracht, nemen wij de hond van uw over en brengen wij hem/haar naar de kennel. Dit is fijner voor de hond en ook voor u zelf. Tevens belangrijk om de rust onder de andere dieren te houden. Na een half uurtje gaan we zonder riem (vrijheid=blijheid) naar de speelweiden en daar maken we nauwkeurig uitgezochte groepen. We vinden het belangrijk dat hij/zij zich lekker voelt in de groep en veel plezier heeft!

Wij adviseren u de hond s morgens te brengen omdat dit het fijnste is voor uw hond!! Wij kunnen overdag dan kijken in welke groep hij/zij het beste past en een slaapmaatje voor de nacht uitzoeken. Uw hond heeft dan ook de tijd om lekker rond te neuzen, te spelen en zich op zijn of haar gemak te voelen voordat hij/zij de nacht in gaat.  Wij doen s avonds altijd nog een laatste ronde, kunnen ze allemaal nog heerlijk even naar buiten! 

Doordat wij zoveel mogelijk de honden in groepen laten spelen kan bij het ravotten en/of speels naar elkaar happen, de hond een wondje oplopen. Wij houden dit wel goed in de gaten maar als het niet door ons is opgemerkt, dan heelt dit wondje in de meestal gevallen direct weer.                          

De kennels en water-en voerbakken worden iedere dag gereinigd en gedesinfecteerd. Zowel buiten als binnen beschikken ze over drinkwater. Onze vaste dierenarts staat dag en nacht “stand by”.

Ons pension is gericht op het welvoelen van uw hond, ook het kwaliteitsvoer van Weidebest, wat wij de honden voeren, past hierbij. Tevens verkopen wij dit voer.

Het voer is een koud geperste brok waar enkel vlees in verwerkt zit en geen granen. Weidebest doet iedere hond het hart sneller kloppen want het is gemaakt van 100% puur kippenvlees met pure vetten van gevogelte voor de speciale smaak. Ze vinden het heerlijk, het voer is geschikt voor ieder ras!

In pricipe kan iedere hond tegen ons voer. U mag ook uw eigen voer meenemen als u dit wenst. Graag het voer in een afgesloten bak meebrengen en een briefje met naam van de hond en hoeveelheid voer per keer hierop vermelden. Wij voeren de honden 2x per dag. Indien de hond anders is gewend, geeft u dit dan aan. In overleg is veel mogelijk.

Tevens hebben wij de hele dag muziek aan, dit geeft rust onder de roedel.

In de kennel zal een vetbed aanwezig zijn. U hoeft enkel het inentingsboekje mee te nemen. De cocktail enting en de kennelhoest enting zijn verplicht in ons pension. Eigen manden, kleden hoeven niet mee omdat wij vaak een slaapmaatje erbij opzoeken, is het mogelijk dat een andere hond het meegenomen kleedje of wat dan ook kapot maakt of beplast. Onze eigen vetbedden wassen we om de dag. Zo houden we alles lekker schoon en fris.

Wij kennen een speciale puppy actie! Voor de opvoeding en socialisatie van de pup is regelmaat en een vertrouwde omgeving belangrijk. Ook de verdere gewenning aan de grote wereld zoals een hondenschool en/of een dierenpension is een goed onderdeel van de verder opvoeding. Daarom bieden wij gratis pension (1 dag) aan om de gewenning en socialisatie te bevorderen. Je zult merken dat de pup heel veel plezier hier aan beleefd en veel leert.  

Wij streven ernaar om de verzorging zoveel mogelijk naar uw wensen uit te voeren.

Bij het inschrijven, zullen wij u veel informatie vragen. Zo kunnen wij goed voor uw hond zorgen. Bepaalde gewoonten, medicijnen, dieetwensen en noem maar op, zijn belangrijk om te weten. U kunt dan met een gerust hart uw dier bij ons achterlaten. Ook voor uw hond moet dit verblijf een beloning zijn voor zijn of haar liefde en trouw! 

Ook loopse teven zijn welkom, geef dit wel aan bij het brengen. 

Wij bieden u ook de mogelijkheid voor haal- en brengservice.

Omdat het onderbrengen van uw hond de nodige emoties en vragen met zich meebrengt, adviseren wij u om vooraf vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken.  Wij kunnen u dan alle informatie verstrekken zodat u in ieder geval met een goed gevoel uw hond aan onze zorg toevertrouwd zodat u én uw huisdier van de vakantie kunnen genieten!  U bent in ieder geval van harte welkom! Hiervoor dient van te voren een afspraak gemaakt te worden! In deschoolvakanties, feestdagen en de maanden juli en augustus kunt u NIET kijken in verband met de drukte in het pension en de onrust die er dan onder onze logé s ontstaat.