Over ons

In het voorjaar van 2012 hebben we de deuren geopend van ons nieuw gebouwde dierenpension. Wij hebben lang nagedacht om een verblijf te realiseren, dat aan alle eisen voldoet zodat uw huisdier hier heerlijk kan vertoeven tijdens uw afwezigheid. Het resultaat mag er zijn, we zijn er trots op!

Het pension is gelegen in een landelijk gebied met veel rust en ruimte in het Overijsselse dorp Dedemsvaart. De naam Dierenpension de Driehoek is gekozen omdat het pension gelegen is in de driehoek: Dedemsvaart, Hardenberg en Ommen.

De verzorging van uw huisdier ligt in de handen van ons, Rico en Astrid Huser (eigenaren). Wij hebben een dochter Manon. Per 1 juli 2022 is Sabine Haverkamp bij ons komen werken. Sabine is afgestudeerd als dierenarts assistente. Ze vindt het geweldig om samen met ons alle dieren te verzorgen en hun de aandacht en zorg te geven die ze nodig zijn! In de drukke perioden en in de weekenden hebben we meerdere  medewerkers.

Wij zijn stapel gek op dieren, hier genieten wij volop van!

Om een goede verzorging te garanderen, zijn wij in het bezit van het diploma KK1 (Kynologische Kennis) en het diploma van het nieuwe besluit Houders van Dieren Hond en Kat, dat sinds juli 2014 van kracht is. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf.

Ons pension is kleinschalig (36 kennels) en ruim opgezet en met de uiterste zorg ingericht, in de vorm van een luxe hotel.

Kwaliteit, hygiëne, liefdevolle verzorging, persoonlijke aandacht, rust en ruimte zijn begrippen die wij erg belangrijk vinden en die garant staan voor een zeer prettig verblijf van uw huisdier in ons pension. Wij streven er naar dat uw huisdier zich op zijn of haar gemak voelt bij ons!

Uw huisdier is van harte welkom, wij verheugen ons op de logeerpartij!

Onze laatste social posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

💚 Crèche hond van de week: Angelo! 🥰
💚 De grote goedzak 😊
... Bekijk meerZie minder

2 days ago
💚 Crèche hond van de week: Angelo! 🥰
💚 De grote goedzak 😊

Photos from Dierenpension De Driehoek's post ... Bekijk meerZie minder

5 days ago
Image attachmentImage attachment+Image attachment

💚 Crèche hond van de week: Ringo! 🥰
💚 Zit het liefst de hele dag op het toestel ☺️
... Bekijk meerZie minder

1 week ago
💚 Crèche hond van de week: Ringo! 🥰
💚 Zit het liefst de hele dag op het toestel ☺️
Load more